" />
Hasznos tudnivalók: Tisztítása és tárolása is nagyon egyszerű.Használat után egyszerűen csak tedd be a mosógépbe. Kis helyen is elfér. Strapabíró szilikon anyagából kifolyólag tapadásmentességének köszönhetően nem kell sütőpapírral bélelned.
A szilikon forma 100% élelmiszeripari minőségi szilikongumiból készült, amely ellenáll a -40°C-tól a +230°C-ig. Teljesen tapadásmentes, rugalmas anyagból készült. Biztonságosan használhatod serpenyőben, sütőben, mikrohullámú sütőben, lábasban is. A Számos Tortaforma jellemzői: Anyaga: szilikon Szín: piros Szélesség: 11 cm Magasság: 10-21 cm Mit rejt a termék doboza? 1db általad választott számot
Itt a lehetőség, hogy gyönyörű tortákat készíts személyreszabottan! Süsd meg a szilkon tortaforma segítségével a tésztát és díszítsd fel a tortát sok-sok gyümölccsel, cukorkával. Tipp: Vajkrémmel mesés dekorációt tudsz készíteni a tortádra! A tökéletes svájci vajkrém, a legszebb eredmény eléréséhez
1. A tojások fehérjét összekeverjük a porcukorral, és vízgőz (nem forrás közben lévő víz) fölé tesszük. Néha keverjük meg a fehérjés porcukrot. Kb. 15-17 percre van szükség a tökéletes állag eléréséhez. 2. A keveréknek melegnek és opálos színűnek kell lennie. 3. A robotgéppel a legnagyobb fokozaton habosítjuk. Ez 10-15 percet vesz igénybe. Krémesnek, nagyon fehérnek és csúcsosnak kell lennie a habnak. 4. A vajat kockázzuk fel és melegítsük fel, hogy egyforma hőmérsékletű legyen a hab és a vaj. A robotgépet vegyük alacsony fokozatra, és lassan adagolva adjuk hozzá a vajkockákat. 5. Hűtőben 1 hétig tökéletes fogyasztásra, a fagyasztóban 2-3 hónapig!